Main menu

Pages

Curried mango & chickpea pot

Prep:15 mins

Ingredients:

200g chickpeas, drained and rinsed
2 tbsp fat-free Greek yogurt
½ lemon, juiced
1 heaped tbsp korma curry paste
½ carrot, julienned or grated
70g red cabbage, shredded
50g baby spinach, shredded
40g mango, finely diced
½ tsp nigella seeds
½ small red chilli, finely sliced (deseeded if you want less heat)

Method:

Combine the chickpeas, yoghurt, lemon and korma paste in an exceedingly bowl, then toss with the carrot, cabbage, spinach and mango. Tip into your lunchbox or Associate in Nursing airtight instrumentality and scatter with the flower seeds and red chilly.

Reactions
واتساب عمر .تحميل واتساب عمر (واتس اب ابو عمر العنابي) أحدث اصدار2022 ضد الحظر يدعم ميزة تنزيل الحالة والعديد من الميزات القوية و الفائقة بالمجان للأندرويد واتساب عمر العنابي هي الافضل من نسخ واتساب عمر.

Comments